Εμπειρία. Αξιοπιστία. Συνέπεια.

Έχουμε τα εργαλεία

Διαθέτουμε τον κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό έτσι, ώστε να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην κατασκευή του κήπου σας.

Πιστοποιημένη εμπειρία

Η εταιρία μας διαθέτει πιστοποιητικό ISO για την ποιότητα των κατασκευών μας

Ανταγωνιστικές τιμές

Με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας τον τεχνικό εξοπλισμό μας μπορούμε να εξασφαλίσουμε ανταγωνιστικές τιμές  για τις κατασκευές μας.

Εγγύηση διάρκειας ζωής

Η ποιότητα των υλικών μας, η τεχνική κατάρτιση και η εμπειρία του προσωπικού μας εγγυούνται την μεγάλη διάρκεια ζωής των κατασκευών μας.

20 έτη εμπειρίας

Η 20ετή εμπειρία μας στην κατασκευή κήπων πάρκων και δασοτεχνικών έργων εγγυούνται την αρτιότητα των κατασκευών μας.

Υποστήριξη

Το εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας είναι ανά πάσα στιγμή στην διάθεση σας  για να αντιμετώπισει οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί.

Η επιχείρηση Greenlife, Παντούλης Φώτιος ιδρύθηκε το 1998 με σκοπό την ολοκληρωμένη διαχείριση του φυσικού περιβάλλοντος. Δραστηριοποιείται στην κατασκευή κήπων, στην κατασκευή δασοτεχνικών έργων, στην αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος και από το 2016 στις Υπηρεσίες συλλογής και διάθεσης μη επικίνδυνων ανακυκλώσιμων απορριμμάτων.
Με 20ετή εμπειρία τον κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό και το τεχνολογικά καταρτισμένο και έμπειρο εργατικό δυναμικό αναλαμβάνει την κατασκευή και την συντήρηση κάθε έργου πρασίνου.
Με σεβασμό στο περιβάλλον, τεχνογνωσία & αξιοπιστία η εταιρεία μας φροντίζει να προσφέρει σε κάθε πελάτη της, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Έχουμε κατασκευάσει έργα σε όλη την Ελλάδα  Η εξειδίκευση μας σε έργα περιβαλλοντικής αποκατάστασης και κατασκευής κήπων και πάρκων σε συνδυασμό με το έμπειρο και άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό εγγυούνται την άψογη κατασκευή και παράδοση του έργου. Από το 2017 δραστηριοποιούμαστε και στην συλλογή και μεταποίηση των οργανικών υπολειμμάτων (κλαδιά, φύλλα, χόρτα).

© Copyright 2018-2023 - GreenLife.gr Created by